skip to Main Content
Estudia El Grau D’Edificació A La Universitat De Les Illes Balears

Estudia el grau d’Edificació a la Universitat de les Illes Balears

El grau d’Edificació de la Universitat de les Illes Balears (UIB) condueix a obtenir l’habilitació per exercir la professió d’arquitecte tècnic. Aquesta titulació ofereix grans possibilitats d’inserció immediata en el món laboral, tant en la construcció i rehabilitació d’edificis com en paisatge, urbanisme i edificació sostenible, entre d’altres.

 

El present i el futur de l’Arquitecte Tècnic passa per la sostenibilitat i la millora de l’eficiència energètica, així com per la rehabilitació, ja que els edificis construïts cada vegada són més antics i necessiten intervencions per actualitzar-los. Tot això mitjançant l’ús de noves tecnologies, com el BIM, que ajuden a automatitzar processos i a millorar la distribució dels recursos.

 

Així doncs, aquests estudis permeten adquirir coneixements i competències d’actuació en un dels sectors més importants per al desenvolupament econòmic actual. En aquest sentit, recentment s’ha publicat que aquest grau universitari registra un 74% d’inserció laboral per als seus graduats.

 

Els pròxims 13 i 20 de març, de 9:30 a 13 h, se celebraran la Jornada de Portes Obertes al Campus universitari (Cra. de Valldemossa, km 7.5. Palma). Els objectius d’aquestes jornades són: oferir informació acadèmica, detallada i específica dels estudis; conèixer les instal·lacions, els serveis i els recursos de la UIB; i permetre que els futurs estudiants gaudeixin de l’ambient universitari mitjançant un ampli ventall d’activitats diverses.

 

Entre aquestes activitats, es realitzaran xerrades sobre el col·lapse de materials, sobre construcció i el procés edificatori.

 

També podràs conèixer els diferents programes d’intercanvi i mobilitat que permeten als alumnes fer pràctiques a empreses de la Unió Europea o les pràctiques o tasques de voluntariat en l’àmbit de la cooperació universitària al desenvolupament en països empobrits, que també comporten experiències enriquidores.

 

Si vols conèixer millor el grau d’Edificació que t’ofereix la UIB pots assistir gratuïtament a les JPO. Si vols transformar ciutats, si vols canviar la qualitat de vida de les persones, és l’hora de prendre decisions. El teu futur espera.

 

Més informació de la JPO a la UIB.

Back To Top