skip to Main Content
Estudia Arquitectura Tècnica I Edificació A La Universitat De Girona

Estudia Arquitectura Tècnica i Edificació a la Universitat de Girona

El grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació de la Universitat de Girona (UdG) permet l’obtenció d’una titulació que ofereix grans possibilitats d’inserció immediata en el món laboral, tant en la construcció i rehabilitació d’edificis com en paisatge, urbanisme i edificació sostenible, entre d’altres. En aquest sentit, recentment s’ha publicat que aquest grau universitari registra un 74% d’inserció laboral per als seus graduats.

 

El present i el futur de l’Arquitecte Tècnic passa per la sostenibilitat i la millora de l’eficiència energètica, així com per la rehabilitació, ja que els edificis construïts cada vegada són més antics i necessiten intervencions per actualitzar-los. Tot això mitjançant l’ús de noves tecnologies, com el BIM, que ajuden a automatitzar processos i a millorar la distribució dels recursos.

 

Així doncs, aquests estudis permeten adquirir coneixements i competències d’actuació en un dels sectors més importants per al desenvolupament econòmic actual. A més a més, aquesta titulació dona accés als màsters tecnològics i científics, i, si es vol continuar en l’àmbit de la recerca, es pot accedir al programa de doctorat en Tecnologia.

 

El pròxim 14 de maig a les 10 h es celebrarà la Jornada de Portes Obertes, un esdeveniment que dona la possibilitat als futurs alumnes de conèixer de primera mà aquests estudis, així com els diferents instal·lacions, espais i serveis.

 

Si vols conèixer millor el grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació que t’ofereix la UdG pots assistir gratuïtament a les JPO. Comptem amb tu per canviar les ciutats i la qualitat de vida de les persones? Segur que sí!

 

Més informació de la JPO a la UdG.

Back To Top