skip to Main Content
Imprimeixen La Primera Casa Espanyola En 3D

Imprimeixen la primera casa espanyola en 3D

La startup valenciana Be More 3D és la responsable de la primera casa construïda a Espanya amb una impressora 3D: un habitatge de 24 metres quadrats edificada com a model pilot al costat de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València (UPV).

 

La casa, la tercera del món construïda de forma digitalitzada, ha estat aixecada mitjançant una impressora de formigó de 7 metres d’ample i 5 d’alt, la primera impressora 3D patentada a Espanya.

 

La impressora funciona com una mànega pastissera de formigó que es va movent i superposant capes, una darrere l’altra. Després les capes es fonen i s’aconsegueix un mur de formigó armat d’una forma més ràpida. Aquest revolucionari sistema es diferencia d’altres impressores 3D en què és més modulable i versàtil i a més és fàcil de transportar i de muntar, la qual cosa ha permès imprimir la casa al mateix lloc en què es va a aixecar.

 

Al seu torn, aquest nou model de construcció minimitza els residus de construcció, oferint un model ecològicament més viable. A més, els costos de producció es poden reduir al voltant d’un 35%.

Back To Top