skip to Main Content
ESTUDIA EL GRAU EN ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ A CATALUNYA I DESCOBREIX UNA PROFESSIÓ DE PRESENT I FUTUR

ESTUDIA EL GRAU EN ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ A CATALUNYA I DESCOBREIX UNA PROFESSIÓ DE PRESENT I FUTUR

T’interessa el món de l’edificació i la construcció? Vols aprendre a millorar l’eficiència energètica dels edificis? Coneixes quins materials són més sostenibles a l’hora de construir?

 

Amb el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació et formaràs en les noves tendències que marquen la professió d’Arquitecte Tècnic i t’obriràs un gran ventall d’oportunitats laborals en el camp de la construcció, l’arquitectura i l’urbanisme.

 

Un arquitecte tècnic és tan versàtil com imprescindible, ja que controla el procés de construcció de principi a final. Amb el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació et formaràs en els tres pilars principals del present i el futur de la professió: la sostenibilitat i la millora de l’eficiència energètica; la rehabilitació, ja que els edificis construïts cada vegada són més antics i necessiten d’una intervenció per actualitzar-los; i les noves tecnologies com el BIM que ajuden a automatitzar processos i a millorar la distribució dels recursos.

 

Es tracta a més d’un ofici compromès amb el medi ambient i que des de fa temps vetlla per unes edificacions sostenibles. De fet, l’arquitecte tècnic és una peça clau en aquest aspecte ja que les ciutats i els seus edificis són responsables del 41% de les emissions de CO2.

 

A Catalunya pots cursar el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació a l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona (EPSEB) de la Universitat Politècnica de Catalunya; a La Salle-Universitat Ramon Llull a Barcelona, a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona i a l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida.

 

Als centres públics (EPSEB, Universitat de Girona i Universitat de Lleida), el termini per la preinscripció és del 4 de juny a l’1 de juliol. En el cas de La Salle-Universitat Ramon Llull, centre privat, pots fer el procés d’admissió fins a cobrir el número de places disponibles.

 

A més, recorda que el grau en arquitectura tècnica i edificació es pot cursar en un total de 23 universitats a tota Espanya.

Back To Top