skip to Main Content
Estudia Arquitectura Tècnica I Edificació A La Universitat Politècnica De Catalunya

Estudia Arquitectura Tècnica i Edificació a la Universitat Politècnica de Catalunya

Millorar l’eficiència energètica dels edificis, conèixer els materials més sostenibles a l’hora de construir, el nou model de visualització i gestió de la informació BIM, les noves tendències del sector… T’interessa contribuir decisivament en aquest model de canvi al món?

 

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació que t’ofereix la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) et formarà en les noves tendències que marquen la professió d’Arquitecte Tècnic i t’obrirà un gran ventall d’oportunitats laborals.

 

El present i futur de l’Arquitecte Tècnic passa per la sostenibilitat i la millora de l’eficiència energètica, així com per la rehabilitació, ja que els edificis construïts cada vegada són més antics i necessiten d’una intervenció per actualitzar-los. Tot plegat de la mà de l’ús de noves tecnologies com el BIM, que ajuden a automatitzar processos i a millorar la distribució dels recursos.

 

El grau en Arquitectura Tècnica i Edificació de la UPC et proporcionarà una formació de perfil europeu i caràcter generalista, sobre les bases teòriques, tècniques i tecnològiques pròpies del sector de l’edificació. Adquiriràs les competències necessàries per poder resoldre qualsevol qüestió relacionada amb el cicle de l’edificació: construcció, manteniment, rehabilitació, deconstrucció i urbanització.

 

Les darreres dades apunten que l’arquitectura tècnica aconsegueix el 74% d’inserció laboral per als seus graduats. Per tant, es tracta d’uns estudis referència per a les noves generacions.

 

Una vegada acabat el grau podràs exercir en algunes de les professions amb més projecció en l’àmbit europeu, com ara: arquitecte/a tècnic/a, director/a d’execució d’obra, auditor/a o consultor/a en eficiència energètica, coordinador/a de seguretat i salut i tècnic/a en software 3D BIM (building information modeling).

 

L’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona de la UPC imparteix des del 1967 el títol d’Arquitectura Tècnica. Es tracta de la universitat catalana amb més places i amb un major prestigi internacional. És una de les 50 millors de món en l’àmbit de l’Arquitectura i Enginyeria Civil, segons l’edició 2018 del QS World University Rankings by Subject.

 

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació es pot estudiar conjuntament amb el Grau en ADE i amb el Bachelor of Architectural Technology de la University College de Dinamarca.

 

Si vols conèixer millor els estudis d’arquitectura tècnica i edificació de la UPC pots assistir gratuïtament a les jornades de portes obertes que tindran lloc el dimecres 12 de febrer (matí i tarda) i el dissabte 25 d’abril.

 

Més informació i inscripció a les Jornades de Portes Obertes.

Back To Top