skip to Main Content
ESTUDIA ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ A LA UNIVERSITAT DE LLEIDA

ESTUDIA ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ A LA UNIVERSITAT DE LLEIDA

Sabies que les edificacions produeixen fins a un 40% de CO2? Vols aprendre a millorar l’eficiència energètica dels edificis? Coneixes quins materials són més sostenibles a l’hora de construir? Coneixes el nou model de visualització i gestió de la informació BIM que ha revolucionat el sector de la construcció?

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació que t’ofereix la Universitat de Lleida et formarà en les noves tendències que marquen la professió d’Arquitecte Tècnic i t’obrirà un gran ventall d’oportunitats laborals.

El present i futur de l’Arquitecte Tècnic passa per la sostenibilitat i la millora de l’eficiència energètica, així com per la rehabilitació, ja que els edificis construïts cada vegada són més antics i necessiten d’una intervenció per actualitzar-los. Tot plegat de la mà de l’ús de noves tecnologies com el BIM que ajuden a automatitzar processos i a millorar la distribució dels recursos.

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació de la Universitat de Lleida (UdLL) s’imparteix a l’Escola Politècnica Superior (EPS), una escola tècnica d’alta qualitat amb un bon planter de professorat i molt sensibilitzada amb les necessitats professionals de les empreses de l’entorn. Dins del Grau hi ha tres itineraris d’especialització en les temàtiques de Rehabilitació, Construcció Sostenible i d’Introducció a Projectes.

A més, la EPS de la UdLL imparteix, conjuntament amb l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Rovira i Virgili a Reus, una doble titulació integrada, pionera a l’Estat, que permet obtenir en cinc anys els títols d’arquitecte tècnic i d’arquitecte.

Si vols conèixer millor els estudis d’arquitectura tècnica i edificació de la UdLL pots assistir gratuïtament a la jornada de portes obertes del 8 de febrer de les 09:30H a les 13:30H

Més informació i inscripció a la jornada

Back To Top