skip to Main Content
ESTUDIA ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ A LA SALLE-UNIVERSITAT RAMON LLULL

ESTUDIA ARQUITECTURA TÈCNICA I EDIFICACIÓ A LA SALLE-UNIVERSITAT RAMON LLULL

Sabies que les edificacions produeixen fins a un 40% de CO2? Vols aprendre a millorar l’eficiència energètica dels edificis? Coneixes quins materials són més sostenibles a l’hora de construir? Coneixes el nou model de visualització i gestió de la informació BIM que ha revolucionat el sector de la construcció?

 

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació que t’oferim a La Salle-Universitat Ramon Llull (URL) et formarà en les noves tendències que marquen la professió d’Arquitecte Tècnic i t’obrirà un gran ventall d’oportunitats laborals.

 

El present i futur de l’Arquitecte Tècnic passa per la sostenibilitat i la millora de l’eficiència energètica, així com per la rehabilitació, ja que els edificis construïts cada vegada són més antics i necessiten d’una intervenció per actualitzar-los. Tot plegat de la mà de l’ús de noves tecnologies com el BIM que ajuden a automatitzar processos i a millorar la distribució dels recursos.

 

El Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació de La Salle-URL prepara professionals capaços de dirigir projectes, obres i els seus manteniments en un centre privat que posa a disposició tots els avenços tècnics en gestió, aplicacions i nous materials. El pla d’estudis capacita als titulats per treballar en qualsevol procés de construcció, des de l’estudi de la seva viabilitat i promoció fins a l’execució i posterior vida útil. A més, l’itinerari formatiu incideix en els aspectes de gestió integral del procés constructiu, dels quals els titulats en Arquitectura Tècnica i Edificació han de ser els protagonistes.

El centre destaca pel seu professorat format per professionals en actiu i que aporten a la formació el valor del dia a dia de la seva pròpia activitat professional.

 

Si vols conèixer millor els estudis d’arquitectura tècnica i edificació de La Salle-URL pots assistir gratuïtament a la jornada de portes obertes del 6 d’abril de 10:00H a 13:30H.

 

Més informació i inscripció a la jornada

Back To Top