skip to Main Content
Els Graduats En Edificación De L’Escuela Politécnica De Cáceres T’expliquen La Seva Experiència

Els graduats en Edificación de l’Escuela Politécnica de Cáceres t’expliquen la seva experiència

El grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació és una carrera universitària amb gran varietat de sortides professionals. Els graduats tenen a la seva mà especialitzar-se en diferents camps per construir-se una carrera professional segons les seves expectatives i interessos.

 

El Grau es pot estudiar a 23 universitats diferents en 13 Comunitats Autònomes d’Espanya. En aquest ocasió, però, volem destacar la iniciativa dels alumnes de l’Escuela Politécnica de Cáceres del grau en Edificación, estudis que formen part de la Universitat d’Extremadura, en la qual han volgut explicar en vídeo la seva experiència després de finalitzar els seus estudis i el càrrec que desenvolupen en l’actualitat.

 

Ara són Caps d’Obra, Modeladors de BIM o, fins i tot, tenen un Estudi d’arquitectura propi. Les seves històries són un exemple paradigmàtic de la importància de la figura de l’arquitecte tècnic en el món laboral i el gran valor que tenen els estudis cursats pels exalumnes.

 

A continuació, us deixem la imatge en la qual mitjançant la lectura dels codis QR a través del vostre dispositiu mòbil sereu redirigits a cadascun dels vídeos:

Back To Top