skip to Main Content
El Perfil Professional Del Mes: Property Manager

El perfil professional del mes: Property Manager

El servei de Property Management o administrador de propietats s’entén com l’operació, el control i la supervisió de béns arrels amb l’objectiu de produir la major rendibilitat possible.

 

La situació actual del mercat immobiliari ha creat la necessitat d’aquest perfil professional amb una preparació més tècnica i coneixements de diferents disciplines per poder aplicar tècniques innovadores i creatives a la gestió d’immobles i a la comunicació amb els clients.

 

El Property Manager rep una renda mensual a canvi que el propietari no tingui cap preocupació, ja que s’encarrega de comprovar el venciment dels contractes de lloguer, gestionar queixes i desallotjaments d’inquilins, publicitar propietats, contractar determinats serveis o fins i tot impulsar reformes als immobles per optimitzar la rendibilitat.

 

Els arquitectes tècnics tenen un ampli ventall de sortides professionals, moltes d’elles relativament modernes nascudes dels canvis que es produeixen a determinats sectors. Si vols tenir accés a aquesta gran llista de professions, no dubtis a cursar el Grau d’Arquitectura Tècnica i Edificació en alguna de les 23 universitats que es troben a Espanya.

Back To Top