skip to Main Content
El Perfil Professional Del Mes: Interiorista

El perfil professional del mes: Interiorista

L’interiorisme és una peça clau en tota obra que afecti l’interior d’una propietat, sigui un habitatge, un negoci o un edifici de caràcter públic. En qualsevol cas, és important comptar amb un professional que ofereixi les millors solucions. Aquestes s’han de fixar segons l’objectiu que promogui l’obra: millorar l’espai habitable, destacar davant la competència, renovar la imatge d’una marca, etc.
 
L’arquitecte tècnic com a interiorista uneix els coneixements necessaris per desenvolupar un projecte d’aquest tipus. Entre aquests cal destacar els relacionats amb l’execució de qualsevol tipus de reforma o obra. Però també, coneixements sobre materials de revestiment del terra, parets i sostres, així com dels sistemes d’il·luminació correctes per a cada zona.
 
L’arquitecte tècnic en la seva tasca de disseny d’interiors s’ocupa de tot, des de l’esbós de la idea prèvia fins a la implantació de l’últim element decoratiu, garantint un servei professional que s’executa en tot moment seguint la normativa vigent que estableixen les obres d’aquest tipus.
 
L’alta demanda d’aquest tipus de projectes, fa que el perfil professional d’arquitecte tècnic interiorista, estigui molt sol·licitat. Més encara, considerant que la crisi del coronavirus canviarà el concepte de el disseny de l’habitatge, sent aquest fet impulsor d’un gran nombre de reformes. Pel que aquesta és una de les sortides professionals que pot exercir l’arquitecte tècnic que es preveu tindrà més dinamisme en els propers mesos i anys.
 
Vols formar-te com arquitecte tècnic i exercir d’interiorista? A Espanya tens 23 universitats on cursar els teus estudis.

Back To Top