skip to Main Content
El Col·legi De L’Arquitectura Tècnica De Cantabria Organitza Una Jornada Per Donar A Conèixer El Grau En Arquitectura Tècnica Entre Els Estudiants

El Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Cantabria organitza una jornada per donar a conèixer el grau en arquitectura tècnica entre els estudiants

El proper dijous 16 de maig a les 18:30H el Col·legi de l’Arquitectura Tècnica de Cantabria organitza a la seva seu del C/ Francisco Tomás y Valiente 17 a Santander una sessió informativa dirigida als alumnes de els més de 80 instituts de secundària de la regió.

 

A la jornada s’explicarà als joves estudiants com el Grau en Arquitectura Tècnica proporciona una formació universitària de qualitat enfocada als àmbits de l’arquitectura, l’urbanisme, l’edificació i la construcció.

 

S’informarà sobre els centres on formar-se en una professió versàtil i dinàmica que permet desenvolupar diverses especialitzacions per construir i rehabilitar edificis amb criteris d’eficiència.

 

Professionals de l’Arquitectura Tècnica en actiu resoldran els dubtes dels assistents i explicaran les múltiples sortides professionals de l’arquitecte tècnic.

 

Inscriu-te gratuïtament, en aquest enllaç: https://www.arquitecturatecnicayedificacion.es/jc/

Back To Top