skip to Main Content
El BIM Tindrà Una àrea Pròpia En El Pròxim Saló BBConstrumat 2019 A Barcelona

El BIM tindrà una àrea pròpia en el pròxim saló BBConstrumat 2019 a Barcelona

BBConstrumat, la fira del sector de la construcció de referència internacional que tindrà lloc del 14 al 17 de maig a Barcelona, ​​destinarà una zona específica a divulgar models de gestió del treball sorgits en el sector de la construcció com la tecnologia Building Information Modeling (BIM), la filosofia Lean o els contractes col·laboratius IPD. Tot això gràcies a una iniciativa de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya.

 

Aquesta nova zona atorga un gran valor afegit a l’oferta del saló de Fira de Barcelona, ​​ja que permet conèixer noves tecnologies que modernitzaran el sector i que suposen el present i futur de la professió d’arquitecte tècnic.

 

BBConstrumat posa al seu abast un espai en què hi haurà un programa de ponències per poder iniciar-se en la metodologia BIM i de debats per abordar l’impacte de la seva aplicació així com el d’altres sistemes com el Lean, que persegueix una major optimització dels recursos, o el Integrated Project Delivery, un nou mètode de gestió que estableix un sistema de col·laboració obert del qual formen part tots els subjectes implicats en el desenvolupament del projecte.

 

A la zona destinada a l’BIM, hi haurà una àmplia representació d’empreses de productes i serveis BIM, desenvolupadors de programari i aplicacions, una àrea de networking i una zona de presentacions comercials.

Back To Top