skip to Main Content
El 97% Dels Edificis Necessiten Rehabilitació Per Ser Sostenibles

El 97% dels edificis necessiten rehabilitació per ser sostenibles

L’Agència Internacional de l’Energia (IEA) calcula que la demanda energètica mundial s’incrementarà fins a un 27% abans de 2040, xifra que podria duplicar-se. Avui en dia, els edificis consumeixen el 30% de l’energia i produeixen el 28% de les emissions de CO2. Segons un informe realitzat per la companyia ROCKWOOL, els edificis tenen un potencial de reducció d’emissions de carboni més rendible que d’altres sectors. La rehabilitació dels edificis ja existentes amb nous materials aïllants es perfila com una de les solucions més econòmiques per estalviar energia i, en conseqüència, reduir els gastos d’efecte hivernacle i la contaminació de l’aire.

 

Actualment, la major part dels edificis existents a Europa han de millorar les prestacions i propietats del seu aïllament. De fet, un informe de l’IEA estima que un 97% dels edificis d’Europa necessiten una rehabilitació parcial o profunda per assolir els objectius de sostenibilitat, fet que significa que és necessari duplicar el número de rehabilitacions abans del 2050.

 

L’arquitecte tècnic intervé en totes les etapes del cicle de l’edificació, també en la rehabilitació d’un edifici incorporant materials sostenibles i millorant la seva eficiència energètica.

Back To Top