skip to Main Content
Ecofira I Efiaqua Permetran Veure Una Recreació De Les Ciutats Del Futur

Ecofira i Efiaqua permetran veure una recreació de les ciutats del futur

Semàfors que utilitzen sistemes de detecció intel·ligents, passos de zebra en tres dimensions, punts de càrrega per a vehicles elèctrics, equipament de jardineria sostenible, mobiliari urbà reciclable… Aquest octubre podrem veure la recreació d’una ‘Smart Street’ amb noves aplicacions urbanes com a resposta a les necessitats futures de les ciutats.

 

Serà gràcies a la Ecofira i Efiaqua, que celebraran la seva pròxima edició de l’1 al 3 d’octubre a la Fira València al costat de Iberflora. Actualment, aquests recursos tecnològics innovadors s’estan implementant a poc a poc a les ciutats i es pot dir que són la primera pedra per a la creació de les denominades ciutats intel·ligents.

 

Les solucions per a l’àmbit urbà tindran una gran importància aquest any pel fet que cada vegada més entre els perfils de visitants estan els professionals vinculats a les administracions públiques amb un gran interès en sistemes que puguin millorar la qualitat de vida dels ciutadans.

 

La fira rebrà aquesta edició el suport de la Federación Valenciana de Municipios y Provincias (FVMP) que manté la seva confiança en l’Ecofira i l’Efiaqua com a plataformes d’innovació i coneixement que poden posar en contacte a alcaldes i tècnics municipals en medi ambient i desenvolupament urbà.

Back To Top