skip to Main Content
17 De Juny: Jornada De Portes Obertes Virtual Del Grau En Arquitectura Tècnica I Edificació A L’EPSEB

17 de juny: Jornada de Portes Obertes Virtual del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació a l’EPSEB

La crisi sanitària actual ha alterat l’activitat diària a pràcticament tot el món, generant canvis molt importants. És per aquest motiu que la majoria d’activitats dirigides a nous alumnes com jornades de portes obertes, entrevistes personals, presentacions dels espais de la universitat, entre altres, s’han hagut de cancel·lar, posposar o reinventar. Davant d’aquesta situació el proper dimecres 17 de juny l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona organitza una Jornada de Portes Obertes Virtual del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació. Una sessió que està dirigida als alumnes d’ESO, batxillerat, CFGS i a les seves famílies.

Durant la jornada s’informarà dels procediments generals que implica estudiar a la universitat, conèixer els requisits del procés d’admissió, el programa de beques, així com l’itinerari acadèmic i les diferents sortides professionals a les que es pot accedir a través del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació. Uns estudis que et preparen per treballar en un sector dinàmic i en constant evolució, molt lligat als avenços tecnològics.

Per això sempre diem que és una professió de present amb gran projecció de futur, organitzada entorn de tres pilars fonamentals: tecnologia, sostenibilitat i rehabilitació. Aquesta característica procura que sempre hi hagi l’oportunitat d’evolucionar personalment i professionalment amb la incorporació de nous models de treball, noves tècniques i eines que afavoreixin la construcció o rehabilitació d’edificis; fent que aquests siguin més segurs, respectuosos amb el medi ambient i que en conjunt contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones.

Si estàs interessat en formar-te com a Arquitecte Tècnic, el dia 17 de juny a les 16 h tens una cita amb l’Escola Politècnica Superior d’Edificació de Barcelona. Inscriu-te a la sessió informativa des d’aquí.

Back To Top