skip to Main Content
21 D’abril: Sessió Informativa Online Del Grau En Arquitectura Tècnica I Edificació A La Salle

21 d’abril: Sessió informativa online del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació a La Salle

La crisi sanitària actual ha alterat l’activitat diària a pràcticament tot el món, generant canvis molt importants. És per aquest motiu que la majoria d’activitats dirigides a nous alumnes com jornades de portes obertes, entrevistes personals, presentacions dels espais de la universitat, entre altres, s’han hagut de cancel·lar, posposar o reinventar. Davant d’aquesta situació el proper dimarts 21 d’abril La Salle organitza una sessió informativa online, per tal de donar a conèixer els diferents estudis que s’imparteixen al centre, entre ells el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació. Una sessió que està dirigida als alumnes de batxillerat, CFGS i a les seves famílies.
 
Durant la jornada s’informarà dels procediments generals que implica estudiar a la universitat, conèixer els requisits del procés d’admissió, el programa de beques, així com l’itinerari acadèmic i les diferents sortides professionals a les que es pot accedir a través de l’estudi del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació. Uns estudis que et preparen per treballar en un sector dinàmic i en constant evolució, molt lligat als avenços tecnològics.
 
Per això sempre diem que és una professió de present amb gran projecció de futur, organitzada entorn de tres pilars fonamentals: tecnologia, sostenibilitat i rehabilitació. Aquesta característica procura que sempre hi hagi l’oportunitat d’evolucionar personalment i professionalment amb la incorporació de nous models de treball, noves tècniques i eines que afavoreixin la construcció o rehabilitació d’edificis; fent que aquests siguin més segurs, respectuosos amb el medi ambient i que en conjunt contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones.
 
Si estàs interessat en formar-te com a Arquitecte Tècnic, el dia 21 d’abril tens una cita amb La Salle. Inscriu-te a la sessió informativa des d’aquí.

Back To Top