skip to Main Content
12 De Maig: Jornada De Portes Obertes Virtual Del Grau En Arquitectura Tècnica I Edificació A La Universitat De Girona

12 de maig: Jornada de Portes Obertes Virtual del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació a la Universitat de Girona

Del 11 al 16 de maig, la Universitat de Girona amb la voluntat de donar a conèixer els estudis que ofereix, organitza la Setmana d’Orientació Universitària. Entre aquests estudis es troba el Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació que tindrà la seva presentació el dia 12 de maig en una Jornada de Portes Obertes Virtual. La presentació, dirigida als alumnes de batxillerat, CFGS i a les seves famílies tindrà lloc de 16h a 17h. Durant la jornada es donarà a conèixer el Pla d’Estudis, la metodologia, el professorat i les diferents sortides professionals a les que es pot accedir a través de l’estudi del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació

 

Aquests estudis condueixen a l’obtenció d’una titulació que ofereix grans possibilitats d’inserció immediata en el món laboral, tant en la construcció i rehabilitació d’edificis com en paisatge, urbanisme i edificació sostenible, entre d’altres. Proporciona, per tant, coneixements i competències d’actuació en un dels sectors més importants per al desenvolupament econòmic actual. I un dels sectors més dinàmics i en constant evolució pel seu estret vincle amb els avenços tecnològics.

 

Per això sempre diem que és una professió de present amb gran projecció de futur, organitzada entorn de tres pilars fonamentals: tecnologia, sostenibilitat i rehabilitació. Aquesta característica procura que sempre hi hagi l’oportunitat d’evolucionar personalment i professionalment amb la incorporació de nous models de treball, noves tècniques i eines que afavoreixin la construcció o rehabilitació d’edificis; fent que aquests siguin més segurs, respectuosos amb el medi ambient i que en conjunt contribueixin a millorar la qualitat de vida de les persones.

 

Si estàs interessat en formar-te com a Arquitecte Tècnic, recorda que l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona posa a la teva disposició diferents recursos online. Per participar a la Jornada de Portes Obertes Virtual, pots accedir des d’aquí. D’altra banda, si no pots assistir a la jornada, posteriorment es pujarà el vídeo de la jornada aquí.

Back To Top